Stranieri

HAMILTON - RANGERS 1-4 // Ianis Hagi a fost titular în victoria lui Rangers! A jucat 73 de minute și a avut două șanse de gol

+39 Foto
Ianis Hagi e deja idolul fanilor scoțieni

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 08 februarie 2020

Ianis Hagi (21 de ani) a fost din nou titular la Rangers. Echipa antrenată de Steven Gerarrd a câștigat împotriva lui Hamilton, 4-1, și s-a calificat în sferturile Cupei Scoției. 

Hamilton - Rangers 1-4

Au marcat: Smith 38'/ Arfield 25', 90+2', Aribo 68', Morelos 85'

Ianis Hagi a bifat al treilea meci pentru Rangers. Românul a fost titular și a jucat 73 de minute, fiind aplaudat de fanii lui Rangers în momentul schimbării.

Hagi a avut o primă repriză bună, fiind foarte activ.  În minutul 5 a ratat șansa deschiderii scorului, după de a reluat cu capul, din 6 metri. Din păcate, mingea s-a dus puțin pe lângă bară. În minutul 34, Ianis Hagi a pătruns foarte bine și a pasat pe poziție viitoare pentru Morelos. Acesta a preluat în interiorul careului, dar a șutat în portar.

Cinci minute mai târziu, Ianis i-a pasat din nou lui Morelos, dar acesta a șutat peste de la 10 metri. În minutul 42, Hagi a șutat din prima de la 10 metri, dar portarul lui Hamilton a reținut. În partea a doua, Hagi a jucat mai șters, iar Gerrard l-a scos în minutul 73.

Pentru Rangers au marcat Arfield (25', 90+2'), Aribo (68') și Morelos (85'), iar pentru Hamilton a punctat Smith, în minutul 38.

Echipe de start

Hamilton: Southwood - McGowan, Hamilton, Eatson , McMann - Collar, Gogic - Dales, Smith, Winter - Davies 
Rezerve: Gourlay, Hunt, Altston, Miller, Moyo, Want, Ogkmpoe 
Antrenor: Brian Rice 

Rangers: McGregor - Tavernier, Goldson, Edmundson, Barisic - Kamara, Arfield, Hagi -Aribo, Morelos, Kent 
Rezerve: Foderingham, Halliday, Katic, Davis, Jones, Polster, Stewart 
Antrenor: Steven Gerrard 

VIDEO » Golul marcat de Ianis Hagi în Rangers - Hibernian

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.