Stranieri

VIDEO Gheorghe Hagi e mândru de Ianis: „Nu e un copil care pare că le știe pe toate” + „Acesta e primul lucru pe care trebuie să îl caute”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 08 februarie 2020

Gheorghe Hagi a vorbit despre viitorul lui Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv) la Rangers și a dezvăluit ce sfaturi i-a oferit fiului său.

„Ca orice tată, ca orice părinte, când îţi vezi copilul că joacă și că o face foarte bine, te bucuri. Pentru orice tânăr, important este să joace. Primul lucru pe care trebuie să îl caute e să evolueze.

Sunt bucuros că el joacă. Este important pentru a demonstra, pentru a creşte și pentru a se dezvolta. Regula numărul unu e să joci, să ai o echipă, un antrenor, un club care să îţi dea oportunitatea să te dezvolţi”, a declarat Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

Gheorghe Hagi: „Asta îmi place la Ianis”

„I-am spus că tot ce i se întâmplă în momentul de faţă îl face mai bun. Ăsta a fost sfatul meu când am vorbit cu el. A fi mai bun este legat de experienţa pe care o ai. El zi de zi învaţă, lucru care mie îmi place. E deschis. Nu e un copil care pare că le știe pe toate”
Gheorghe Hagi

Ianis a fost din nou titular la Rangers. Noua sa echipă, antrenată de Steven Gerrard, a câștigat împotriva lui Hamilton, scor 4-1, și s-a calificat în sferturile Cupei Scoției.

vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.