Tenis

FED CUP, ROMÂNIA - RUSIA // Ana Bogdan a explicat de ce a cedat pe final de meci: „Nu am putut să trec peste faptul că am avut câteva șanse pe care nu le-am luat”

Articol de Roxana Fleşeru, Raed Krishan (foto)  —  Saturday, 08 February 2020

Ana Bogdan (27 de ani, 90 WTA) a pierdut în meciul 3 al duelului cu Rusia, în fața Ekaterinei Alexandrova (25 de ani, 28 WTA), 5-7, 6-3, 5-7.

Indiferent de format, Cupa Fed contează enorm pentru jucătoare, mai ales când ai în spate o sală întreagă care îți strigă numele. Iar ochii săi roșii și lacrimile pe care s-a luptat să le țină în frâu la conferința de presă spun povestea acestui sentiment. 

„Din păcate, nu a fost rezultatul pe care mi l-am dorit, dar știu că mi-am dat tot sufletul acolo și speram din tot sufletul să câștig. Nu cred că am mai jucat un meci cu o asemenea atmosferă, a fost incredibil. Le mulțumesc din suflet că au fost alături de mine și ă m-au susținut. Au fost minunați", a spus Ana Bogdan.

Cele două mingi de break din setul decisiv, la 3-3, au făcut diferența. "Au fost foarte ciudate. Dacă le-aș fi luat pe acelea probabil lucrurile ar fi stat cu totul altfel în decisiv, poate preluam și eu conducerea și atunci presiunea trecea pe partea ei. Nu s-a întâmplat așa, am continuat să lupt, însă la 6-5 pentru ea am cedat", a explicat Ana. De ce a cedat? "Nu am putut să trec peste faptul că am avut câteva șanse pe care nu le-am luat și conștientizam că m-am pus cumva în dificultate, dacă reușeam o minge era altceva. O minge a făcut diferența".

După ce ieri a obținut o victorie și azi a fost învinsă, ea încearcă să vadă partea plină a paharului. "A fost minunat, și meciul de ieri și cel de azi, vor avea un loc special în sufletul meu. Îmi pare rău că azi nu a fost ziua mea cea bună. Însă știu că am dat totul", a mai spus Ana Bogdan.

"Sunt destul de obosită, a fost o luptă destul de intensă, nu doar fizică, ci și mentală și emoțională, am timp să mă recuperez și să mă antrenez pentru ce urmează"
Ana Bogdan

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.