Liga 1

GAZ METAN - CFR CLUJ 0-0 // Dan Petrescu dă vina pe arbitraj: „Am avut un penalty clar ca lumina zilei!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 08 February 2020

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a oferit declarații după finalul meciului în care echipa sa a remizat cu Gaz Metan, scor 0-0.

„Bursucul” a fost extrem de supărat pe arbitrajul din această seară, considerând că echipa sa ar fi meritat să beneficieze de un penalty în prima repriză.

Dan Petrescu: „Am avut un penalty clar!”

„Am încercat să marcăm, dar n-am reușit. Am jucat cu două vârfuri, iar ei s-au apărat tot meciul. Au închis jocul. Însă noi am avut un penalty clar ca lumina zilei, care ar fi schimbat soarta meciului, iar acest lucru nu e normal. Dar nouă nu o să nea mai dea nimeni niciodată penalty.

Lași o fază să meargă, după aceea nu mai știi ce să faci, te sperii și nu dai penalty. Iar un meci greu ca acesta se putea câștiga cu o fază fixă și implicit cu un penalty.

Ne-a dezavatanjat și acest teren înghețat. Cred că toate echipele din lume au probleme cu adversarii care se apără. Ei și-au făcut treaba și îi felicit”, a declarat Petrescu, la Look Plus.

GAZ METAN - CFR CLUJ 0-0 // DECIZIE CONTROVERSATĂ ÎN MINUTUL 23

În prima repriză, campioana României a cerut o lovitură de la 11 metri, în urma contactului din careu dintre Billel Omrani și Răzvan Pleșca. Chivulete, centralul partidei din această seară, a dictat fault în atac.

FOTO: Captură TV Telekom Sport

„Gaz Metan își merită locul de play-off. La începutul meciului am știut că ei se vor închide foarte bine. Era important pentru Gaz Metan să nu piardă această partidă. I-am prins dându-și viața pe teren. Etapa viitoare vom juca cu Viitorul, o altă formație care se luptă pentru play-off. Indiferent de postul pe care joc, eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine”
Andrei Burcă

vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.