Liga 1

GAZ METAN - CFR CLUJ 0-0 // Scuzele lui Edi Iordănescu: „CFR Cluj e cea mai bună echipă din campionat. A învins-o pe FCSB fără probleme”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 08 februarie 2020

Edi Iordănescu (41 de ani), antrenorul celor de la Gaz Metan, a oferit declarații după finalul meciului în care formația sa a remizat cu CFR Cluj (0-0).

„La prima vedere, am întâlnit cea mai valoroasă echipă din campionat. CFR e cea mai completă formație, are multă experiență, maturitate, a jucat în Europa League, știe să speculeze orice greșeală, are mijloace, soluții, jucători. Noi veneam după o înfrângere la Craiova și după o săptămână cumplită, iar CFR a învins-o pe FCSB fără prea multe probleme.

Era miza foarte importantă. Am încercat să combatem jocul lor, ne-am asumat mai puține lucururi din punct de vedere ofensiv față de alte meciuri. Ne-a ieșit în mod special tactica pe faza defensiă. Am controlat bine jocul în treimea proprie, ținând cont de presiunea pusă de adversar”, a declarat Iordănescu, la Look Plus.

„Trebuie să luăm puncte și, cu puțină șansă, vom fi în play-off. N-am căzut niciodată sub locul 6, chiar dacă am avut același număr de puncte cu alte echipe. Ar fi o lovitură imensă să pierdem calificarea în play-off. A fost o perioadă foarte grea, dar am avut un parcurs senzațional.

E frustrant. Anul trecut, cu 37 de puncte s-a intrat în play-off. Acum e posibil și cu 41 să nu intrăm, dacă avem ghinion”

Edi Iordănescu, antrenor Gaz Metan

„A fost un meci de luptă. Am încercat să ne apărăm foarte bine. Nu ne-am creat foarte multe șanse, iar acesta a fost rezultatul. Răzvan Pleșca ne-a ajutat foarte mult în acestă seară. E bine că nu am luat gol, iar acum sperăm să se încurce contracandidatele noastre la play-off”

Ionuț Larie, jucător Gaz Metan

vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.