Liga 1

VIITORUL // Exemplu pentru Gigi Becali! Ce planuri are Gică Hagi pentru echipa feminină de la Viitorul: „Dacă nu fac asta, mai bine plătesc amenda!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 09 February 2020

Gică Hagi, patronul celor de la Viitorul, a vorbit despre decizia FRF de a obliga cluburile din Liga 1 să aibă echipe de fotbal feminin. 

Gică Hagi a avut o reacție total diferită față de Gigi Becali, finul său. În timp ce patronul FCSB a avut o serie de declarații sexiste și a spus că nu-l interesează rezultatele echipei feminine, Gică Hagi a anunțat că vrea să facă performanță și la fobalul feminin. 

„Dacă e condiţie, trebuie să fie îndeplinită. Încercăm să facem şi acolo o echipă foarte bună cu o mentalitate de învingătoare. N-o să facem echipă doar de dragul de a face. Mai bine plătesc amenda! Noi vrem să facem echipă competitivă. 

Am cunoscut fetele de prin Constanţa, am cunoscut echipa şi trebuie să fie o echipă cu o mentalitate bună, care să fie competitivă”, a declarat Gică Hagi, potrivit TV Telekom Sport. 

„Lumea și-a pierdut mințile și spune «Hai să facem femeia pe post de egalitate cu bărbatul». Lumea chiar și-a pierdut mințile! Femeile poartă pantaloni și bărbații fuste. Asta e moda la Londra! Bărbatul e făcut după chipul lui Dumnezeu, iar femeia e sclava bărbatului. Vreți să fie batjocorit bărbatul? Asta e intenția dracului! Femeia să aibă putere, iar bărbatul să fie schimonosit! Vrea să se strice familia! Dar dacă le lovește mingea în sâni ce fac? Au sutien? Se alege praful unde conduc femeile” 
Gigi Becali la Pro X

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.