Liga 1

FCSB // VIDEO Soiledis a încercat să vorbească în română: „Am auzit la antrenamente” » Cum s-a descurcat

Articol de Vlad Nedelea, Alexandru Grigore  —  duminică, 09 februarie 2020

Grecul Aristidis Soiledis (28 de ani) a susținut azi o conferință de presă înainte de FCSB - Academica Clinceni și a încercat să vorbească pentru prima dată în română.

  • FCSB - Academica Clinceni se joacă de la 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, Look Plus și TV Digi Sport.

Fundașul stânga de la FCSB a vorbit pentru prima dată în fața presei în limba română. Chiar dacă a avut anumite ezitări și a folosit și câteva fraze în engleză, Soildeis s-a descurcat remarcabil.

„Da, un pic înțeleg. Cine? Cele mai multe cuvinte? Cine m-a învățat cele mai multe cuvinte? Everyday in the... I wil try în romanian... (n.r. În fiecare în... Voi încerca în română) În fiecare zi la antrenamente am auzit. Toți jucători vorbesc așa. Cei din echipă, antrenorul vorbesc. Nu e greu. E mai bine pentru mine să vorbesc în engleză, dar în fiecare zi, în vestiar și în țără, vorbesc română”, a declarat Soiledis. 

Ulterior, grecul a răspun ultimei întrebări în engleză.„Îmi place în România. Lumea e foarte amabilă și mă tratează frumos. Sunt fericit aici”, a adăugat fundașul.

Match preview FCSB - Academica Clinceni

Vezi și 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.