Campionate

INTER - AC MILAN 4-2, FOTO + VIDEO // Nerazzurrii, revenire senzațională în Derby della Madonnina! Avem un nou lider în Serie A

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 09 februarie 2020

Inter a învins-o pe AC Milan, scor 4-2, în derby-ul etapei cu numărul 23 din Serie A. La pauză, echipa lui Conte era condusă la două goluri diferență, dar repriza secundă a fost una de poveste pentru fanii gazdelor. 

După prima repriză în care AC Milan a condus cu 2-0, prin golurile semnate de Rebic ('40) și Ibrahimovic ('45+1), echipa antrenată de Antonio Conte și-a revenit fantastic după pauză.

Astfel, până în minutul 70, nerazzurrii conduceau deja cu 3-2. Brozovic ('51), Vecino ('53), De Vrij ('70) și Lukaku ('90+3) au dus-o pe Inter pe primul loc al clasamentului din Serie A, la egalitate de puncte cu Juventus (54), însă cu un golaveraj mai bun. Campioana Italiei en-titre a pierdut surprinzător în această rundă, scor 1-2 la Verona.

În această seară a avut loc episodul cu numărul 225 din derby-ul AC Milan - Inter. La „general" conduce Inter, cu 82 de succese, față de cele 76 ale „verișorilor". În Serie A, dominația nerazzurrilor e și mai evidentă, 74-62 raportul victoriilor.

FINAL » Inter - AC Millan 4-2

  • Au marcat: Brozovic '51, Vecino '53, De Vrij '70, Lukaku '90+3 / Rebic '40, Ibrahimovic '45+1

Inter - AC Milan, echipele de start

Inter (3-5-2): Padelli - Godin, De Vrij, Skriniar - Candreva, Barella, Brozovic, Vecino, Young - Lukaku, Sanchez
Antrenor: Antonio Conte

AC Milan (4-4-2): Donnarumma - Conti, Kjaer, Romagnoli, Hernandez - Castillejo, Kessie, Bennacer, Rebic - Calhanoglou, Ibrahimovic
Antrenor: Stefano Pioli

vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.