Campionate

Parma - Lazio 0-1 // Ionuț Radu, în continuare rezervă! Portarul, extrem de afectat pe bancă

Articol de Theodor Jumătate  —  duminică, 09 februarie 2020

Parma - Lazio 0-1 // Ionuț Radu (22 de ani), portarul împrumutat de Inter la Parma, a fost și în această seară rezervă, al doilea meci la rând. E rezerva fostei rezerve a lui Sepe.

Când a fost prezentat oficial la Parma, Ionuț Radu a spus la un moment dat că „mentalul este punctul meu forte". Adăugând: „Dar și la acest aspect mai trebuie să lucrez, pentru că totul depinde în fotbal de puterea psihică".

Ionuț Radu era trist, privind în gol

Când camera de televiziune l-a surprins pe banca de rezerve, părea afectat, trist, privea în gol. Plecase de la Genoa pentru că devenise dintr-o dată rezerva lui Perin, a refuzat să se întoarcă la Inter, unde Handanovic nu putea fi scos din echipă decât de o leziune (ceea ce s-a și întâmplat, pierzând și derby-ul din această seară cu Milan), și a ales împrumutul la Parma. Se aștepta să fie titular. Tocmai de aceea fusese luat, ca să acopere golul rămas după accidentarea lui Sepe.

Colombi nu a greșit

Totuși, antrenorul Roberto D'Aversa l-a preferat până acum pe Colombi, fosta rezervă a lui Sepe. Iar Radu e, deocamdată, în aceeași poziție ca la Genoa.

Colombi a jucat a doua partidă la rând. După 2-2 la Cagliari, 0-1 cu Lazio (fără Ștefan Radu, suspendat). Și nu a greșit nici acum. Probabil, va fi titular și etapa viitoare, în deplasarea cu Sassuolo. Ionuț așteaptă. Speră ca D'Aversa să-l vadă și pe el la antrenamente și să-i dea o șansă.

vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.