Campionate

Emiliano Viviano, portarul cu care Ionuţ Radu a concurat pentru transferul la Parma, ajunge la Inter! Azi face vizita medicală

Articol de Daniel Scorpie  —  luni, 10 februarie 2020

Emiliano Viviano, (34 de ani) liber de contract, face azi vizita medicală la Inter şi e varianta de avarie aleasă de Antonio Conte după ce recuperarea lui Samir Handanovic se prelungeşte, iar Daniel Padelli dezamăgeşte.

Obsesia lui Antonio Conte că nu are rezervă de valoare pentru Samir Handanovic şi profeţia că poarta va fi descoperită s-au confirmat deja în două meciuri ale Interului, cu Udinese şi Milan. 

Viviano face azi vizita medicală la Inter!

Cum perioada de recuperare a titularului sloven, care are degetul mic de la mâna stângă rupt, se prelungeşte, Inter Milano face un transfer de urgenţă, speriaţi de nesiguranţa etalată de Padelli. Tocmai şomerul cu care Ionuţ Radu s-a luptat pentru transferul la Parma ajunge în locul românului la liderul Seriei A! 

Emiliano Viviano, 34 de ani, face azi vizita medicală la Milano şi, dacă totul va fi în regulă, va semna. 

Inter joacă duminică, pe Olimpico, cu Lazio şi mai avea numai varianta Filip Stankovic, 17 ani, Berni fiind suspendat la derby. Radu a fost a doua oară rezerva lui Colombi, contra biancocelestilor.

REZUMAT VIDEO Parma - Lazio 0-1

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.