Campionate

VIDEO Neymar a bătut palma cu viitoarea sa echipă: „Semnezi pe 10 ani cu noi!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 11 februarie 2020

Neymar, 28 de ani, are zilele numărate la PSG. Starul brazilian nu știe unde va juca din vară, însă a bătut deja palma cu David Beckham pentru un viitor transfer la Inter Miami, în MLS.

Neymar și Beckham s-au aflat față în față pentru un interviu găzduit de platforma Otro. Fostul star de la Manchester United și Real Madrid a profitat de ocazie pentru a-l atrage pe brazilian către noua sa echipă. Iar strategia pare să fi funcționat! Chiar dacă au avut nevoie de translator, pentru că Neymar vorbea în portugheză, cele două vedete s-au înțeles imediat.

David Beckahm: „O să te pun să semnezi o foaie”
Neymar: „OK” 

DB: „Un contract în alb pe 10 ani cu Inter Miami. Nu plătim mult, dar... Ești de acord?” 
N: „Da! S-a făcut! Eu am cerut să joc pentru echipa asta. Vreau s-o fac. I-am spus dinainte că vreau să joc pentru el într-o zi. Am deja contractul cu David. O să fiu acolo în câțiva ani. Suntem împreună în treaba asta Este președintele meu! Ești președintele meu, David!”

„Sunt un mare fan. Îmi amintesc că urmăream toți marii jucători când eram mic. Și l-am urmărit și pe David pentru modul în care lovea mingea, pentru pasele pe care le dădea, pentru golurile sale, dar și pentru determinarea sa. Întâlnirea asta e ceva fantastic pentru mine”
Neymar

Inter Miami, clubul lui David Beckham, a fost fondat în 2018, urmând să debuteze în MLS în acest sezon. Echipa care va fi antrenată de Diego Alonso nu a reușit să atragă încă un jucător important.

47 de goluria marcat Neymar în 51 de meciuri jucate în Ligue 1 pentru PSG

222 de milioane de euroa plătit PSG în 2017 pentru a-l transfera pe atacantul brazilian de la Barcelona

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.