Campionate

Cristiano Ronaldo, criză de furie la Juventus » Sarri cere ajutorul senatorilor!

Articol de Daniel Scorpie  —  marţi, 11 februarie 2020

Cristiano Ronaldo, marcator 10 etape la rând pentru Juventus, s-a revoltat că trage singur în echipa lui Sarri. Szczęsny îi dă dreptate în Tuttosport: „El îşi face datoria, dar noi nu”.

Juventus a pierdut şefia Seriei A la golaveraj şi îşi simte ameninţă hegemonia. Degeaba Cristiano Ronaldo înscrie de zece etape la rând, şi a făcut-o şi la Verona, dacă trage singur la campioana Italiei în 2020. Portughezul s-a înfuriat după 1-2 cu Hellas, reproşându-le pe un ton aprins colegilor că nu-l susţin. 

„Cristiano îşi face datoria, dar nu şi noi”, admite în cotidianul Tuttosport portarul Szczęsny, învins sâmbătă de două ori pe „Bentegodi”.

Sarri și Juventus îl aşteaptă pe Chiellini

Tensiunea şi panica s-au resimţit şi în cuvintele antrenorului Sarri, „sper să mă ajute cineva”, aluzie, se pare, la revenirea de urgenţă a lui Chiellini (recuperat după o ruptură de ligamente) în centrul defensivei torineze.

Sportmediaset scrie despre „apelul făcut la senatorii echipei pentru a ieşi din mini-criză şi, în special, la omul potrivit pentru a compacta grupul în teren şi-n afara lui şi a alunga fantomele care-i bântuie pe bianconeri”.

20 de goluriare Ronaldo în 23 de etape din acest sezon. Cristiano a reuşit 15 dintre cele 21 marcate de Juventus în ultimele 10 runde

Cele mai tari acțiuni reușite de Ronaldo în acest sezon

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.