Liga 1

FCSB - CLINCENI 0-0 // Gigi Becali, afirmații șocante: „Dacă băteam aseară, intervenea DNA-ul”

+12 Foto
Gigi Becali la palat, foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 11 februarie 2020

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a declarat că, în cazul în care vicecampioana ar fi învins-o aseară pe Academica Clinceni, meci încheiat 0-0, ar fi fost sesizată DNA.

  • Gazeta Sporturilor a publicat în exclusivitate, în iunie 2019, actele care demonstrează implicarea neregulamentară a nepotului lui Gigi Becali la Academica Clinceni + mărturia-denunț a lui Geambazi: „Eu sunt arhitectul Clinceniului, eu am decis salarii, buget” (Toate detaliile, AICI)

„Dacă-i băteam aseară, se făcea o reclamație la DNA și intervenea procurorul care-mi zicea: «Știu eu că știi tu altceva», așa cum îmi spune mie unul acum într-un proces. A înnebunit lumea în țara asta! Trebuie să se desființeze DNA-ul pentru a se liniști lucrurile în România”, a spus Becali, la ProX.

Gigi Becali după FCSB-Clinceni: „Dima a arbitrat împotriva noastră!”

De asemenea, Becali a afirmat că arbitrul partidei de aseară, Iulian Dima, a fost contra roș-albaștrilor: „Dima a arbitrat împotriva noastră. Am avut un penalty clar. Eu n-am niciun grad de rudenie cu el, așa cum se spunea. L-am văzut odată la o înmormântare. E machedon. Lui i-a fost frică să arbitreze aseară”.

N-a fost penalty

Faza la care Becali face referire s-a petrecut în minutul 84. La un șut din interiorul suprafeței de pedeapsă, balonul expediat de Florin Tănase l-a lovit în mână pe Albu. Căpitanul FCSB-ului a solicitat penalty, însă jucătorul Clinceniului avea mâna lângă corp și chiar a încercat s-o retragă în momentul contactului, motiv pentru „centralul" Iulian Dima să le refuze amfitrionilor lovitura de pedeapsă. 

Match Preview Dinamo - FCSB

vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.