Stranieri

Inter pregătește mutarea care-l scoate din calcule pe Ionuț Radu! Milanezii oferă 50 de milioane pentru Gianluigi Donnarumma

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 11 februarie 2020

Inter caută un înlocuitor pentru Samir Handanovic (35 de ani). Milanezii pregătesc o mutare spectaculoasă și-l vor pe Gianluigi Donnarumma (20 de ani).

Calciomercato scrie că Inter Milano vrea să-l înlocuiască pe Handanovic cu portarul rivalei AC Milan. Pentru a-l aduce pe Donnarumma, crescut la juniorii „diavolilor”, Inter oferă 50 de milioane de euro. 

Donnarumma mai are contract cu AC Milan până în 2021, iar șefii echipei se gândesc deja la prelungirea contractului. De partea cealaltă, Inter îl atrage pe goalkeeper cu un salariu de 6 milioane de euro pe an

55.000.000 de euroeste cota lui Donnarumma, potrivit transfermarkt

Mutarea care-l blochează pe Ionuț Radu

Aducerea lui Donnarumma ar însemna că șansele ca Ionuț Radu să ajungă titular la Inter devin nule. Radu e deținut de Inter, iar jurnaliștii din Italia se așteptau ca românul să fie înlocuitorul lui Handanovic și să devină titularul echipei lui Conte.

Dacă se face transferul lui Donnarumma, Radu, împrumutat în prezent la Parma, ar fi putea fi nevoit să își caute altă echipă sau să accepte statutul de rezervă la Inter.

video » Rezumatul meciului Inter - AC Milan 4-2 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.