Stranieri

Scoțienii au venit în România și au vorbit cu Gică Hagi despre Ianis: „E numărul 10 perfect! Îi place presiunea, s-a născut cu ea ”

Articol de Theodor Jumătate  —  marţi, 11 februarie 2020

Gică Hagi, antrenorul Viitorului, a dat un interviu cotidianului The Athletic în care a vorbit în special despre fiul său, Ianis (21 de ani), și despre transferul la Rangers.

 Scoțienii de la The Athletic au venit la Constanța pentru un interviu cu Gică Hagi despre Ianis Hagi și împrumutul lui de la Genk la Rangers.

„Îi place presiunea! S-a născut cu ea. Dacă joci la nivel înalt, trebuie să trăiești cu asta. Ce înseamnă presiunea? Fanii se așteaptă ca tu să câștigi. Nu ai de ce să te temi, îți dă energie pozitivă”, a declarat antrenorul Viitorului. 

„Regele” crede că „Ianis poate progresa la creativitate jucând la Rangers. Poate face diferența în ultimii 30 de metri. E numărul 10 perfect. Lovește bine mingea cu ambele picioare, e creativ, verticalizează, excelent la fazele fixe. Poate juca și pentru numărul 9, oferind pase decisive”.

 Întrebat cât de sus poate ajunge, Hagi a răspuns: „Nu-mi dau seama. Cred că poate avea o carieră mare. Timpul ne va spune”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.