Liga 1

ASTRA // Denis Alibec va fi lăsat să plece de Astra! Dani Coman, detalii despre negocieri: „E normal să se gândescă la asta”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 11 February 2020

Dani Coman, președintele Astrei, a vorbit despre situația atacantului Denis Alibec (29 de ani), despre care s-a spus că va pleca în Polonia, la Legia Varșovia.

Oficialul giurgiuvenilor a spus că vârful a avut o ofertă pentru o sumă mai mică, fără să spună suma și echipa, și că Alibec va pleca la vară.

„Dacă un club dă 3 milioane de euro pentru un jucători, atunci nu-i poate da un salariu de 400.000 de euro. Ar fi mai mare salariul. Dar nu e vorba de 3 milioane de euro. Suma de transfer e mai mică. Dar s-a discutat cu domnul Ioan Niculae și Alibec va rămâne să ne ajute ca să ne îndeplinim obiectivele. Și va pleca la vară.

Nu știu dacă pleacă la Legia. Am văzut că și-a luat un atacant de 31 de ani din a doua ligă din Spania. Dacă la vară va avea ofertă, să fiți convinși că va fi lăsat să plece. Are 29 de ani și e normal să se gândescă să joace într-un campionat mai puternic și să ia mai mulți bani. 

Sunt jucători care au păcălit fotbalul, dar Denis nu e unul dintre ei. A făcut unele greșeli, dar în ultimele 6 luni s-a schimbat”, a declarat Dani Coman la TV Digi Sport.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.