Tenis

EXCLUSIV // VIDEO Ilie Năstase, dezvăluiri despre cele 2.500 de femei care i-au trecut prin pat: „S-a întâmplat într-o seară după un pahar de vin roșu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 12 februarie 2020

Ilie Năstase (73 de ani) a fost un nonconformist pe terenul de tenis pe întreaga durată a carierei sale. A fost la fel şi în viaţa personală, iar această particularitate nu şi-a pierdut-o nici acum. 

Acesta a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, transmisă în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO și n-a ezitat să vorbească și despre viața personală, una care a ținut mulți ani prima pagină a ziarelor din România, dar și din străinătate.

„O englezoaică mi-a scris cartea. Era documentată pe sport, ea i-a scris-o și lui Beckham. Mereu îmi spunea că stau cu fetele, că am un fan-club. N-aveam timp să fac prostii atunci. Eram prin turnee... Aveam o casă lângă Paris și în fiecare seară povesteam cu ea câte trei ore. În ultima seară am luat o sticlă de vin roșu. 

Și îi zic: „Hai să fiu sincer cu tine! Ți-am tot zis că am avut 200 de femei, ba 400... Dar uite, acum mă confesez! Mi-a fost rușine de tine, dar am băut paharul ăsta de vin și îți recunosc că am avut 2.500 de femei". „Asta am așteptat de la tine!”, mi-a zis. Și-așa a rămas! Am mințit-o. Nu se poate să ai atâtea. N-ai cum. Doar nu puteam să le număr și să le trec în computer”, a povestit Năstase la emisiunea moderată de Ioanițoaia.

2 milioane de dolaria câştigat Năstase în anii '70 exclusiv de pe urma turneelor de tenis, sumă pe care Barcelona a plătit-o în 1973 pentru a-l cumpăra pe marele Johan Cruyff de la Ajax

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU ILIE NĂSTASE

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.