Altele

Ilie Năstase, atac incendiar, în Senat, la Mugur Isărescu și ministrul Sportului: „Ați mai pomenit așa ceva? Ha ha!”

Articol de Justin Gafiuc  —  miercuri, 12 februarie 2020

Ilie Năstase (73 de ani) a participat la rândul său la conferința-manifest susținută, azi, la Palatul Parlamentului, de Simona Halep, Nadia Comăneci și alte nume mari din sportul românesc, în care s-au făcut presiuni pentru suplimentarea bugetului destinat sportului românesc în perspectiva JO de la Tokyo. 

Năstase și-a adus aminte de conflictul cu Mugur Isărescu (70 de ani), guvernatorul BNR, la adresa căruia a declanșat un nou atac. Nici Ionuț Stroe, actualul Minstru al Tineretului și Sportului, n-a scăpat de tirada lui „Nasty”. 

„Uitați! A venit și Ministrul Sportului! Ha ha! Știți cine e Ministrul Sportului în Franța? Este o româncă! (n.a - fosta înotătoare Roxana Mărăcineanu). La noi e cineva pus politic. Ar trebui ca și la noi să fie un fost sportiv. 

Ați mai auzit un guvernator să-și pună numele pe o sticlă de vin? (n.r. Isărescu deține o podgorie în Drăgășani). Ei pun semnătura pe o bancnotă, în cel mai rău caz. Tovarășul Ceaușescu a stat 25 de ani, tovarășul Isărescu are deja 30. Cred că o să-l îngroape acolo”, a spus Năstase, în cadrul conferinței de azi. 

CONTEXT: Disensiunile dintre Ilie Năstase și Mugur Isărescu își au origini mai vechi, declanșate în momentul în care principala arenă de tenis din complexul BNR a fost închisă. În acest moment, terenul central de la Arenele BNR nu are aviz ISU. 

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.