Liga 1

FCSB // EXCLUSIV Gigi Becali, prima reacție după ce a căzut transferul lui Dragoș Nedelcu: „El nu a vrut! De mâine, e la antrenamente”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Wednesday, 12 February 2020

Dragoș Nedelcu (22 de ani) nu mai pleacă de la FCSB, refuzând transferul în Ungaria, la MOL Vidi, așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate.

Contactat de Gazeta Sporturilor, Gigi Becali, patronul FCSB, a confirmat că jucătorul a refuzat oferta maghiarilor și că va reveni sub comanda antrenorului Bogdan Vintilă.

„A căzut transferul, da! Jucătorul nu am mai vrut să meargă acolo. Eu nu oblig pe nimeni să plece de la club. Am acceptat oferta pentru că m-am gândit că el vrea să plece. Dar a refuzat și, de mâine, va fi din nou la antrenamente. 

Nu e nicio problemă. Poate așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Poate el va deveni un jucător mai bun acum și poate o să iau și mai multe milioane de euro pe el”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.RO.

MOL Vidi oferea 500.000 de euro pentru împrumutul lui Dragoș Nedelcu până pe 31 decembrie 2020. Dacă mijlocașul îi convingea pe maghiari, FCSB mai încasa 1,5 milioane de euro.

52 de meciuriîn doi ani și jumătate a jucat Nedelcu la FCSB și a marcat două goluri

1.500.000 de euroeste cota lui Dragoș Nedelcu, potrivit transfermarkt

Match preview Dinamo - FCSB

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.