Liga 1

FCSB // Omul care l-a făcut pe Dragoș Nedelcu să refuze oferta din Ungaria: „A vorbit cu el și s-a răzgândit!” + cum se poate schimba totul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 12 February 2020

Mijlocașul Dragoș Nedelcu (22 de ani) a refuzat să meargă la MOL Vidi și va continua la FCSB, așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate. 

Dragoș Nedelcu a mers în Ungaria, a acceptat oferta maghiarilor, dar a refuzat să semneze contractul după discuție cu tatăl său, a dezvăluit Gigi Becali. Totuși, potrivit patronului FCSB, Nedelcu ar putea să se răzgândescă și să semneze cu MOL Vidi până vineri, când se încheie perioada de transferuri. 

„Băiatul s-a răzgândit! A vorbit cu taică-su la telefon şi s-a răzgândit. A zis că nu a mai vrut să semneze! A făcut vizita medicală, a făcut tot, dar apoi s-a răzgândit. Aşa a zis că nu mai vrea. Dar mai sunt două zile în care poate decide și poate să semneze. Eu am rămas mască! Dar nu am ce să fac dacă băiatul nu vrea. Eu nu pun presiune pe oameni! Am vorbit și mi-a zis «Pur şi simplu m-am răzgândit pe loc! Nu am ce să reproşez celor de acolo». 

L-a sunat Vali Argăseală și i-a zis că oamenii aia vor să știe ce s-a întâmplat. I-a spus «Nea Vali, am vorbit cu tata şi m-am răzgândit! Dar mai e valabilă înţelegerea şi mai sunt două zile». El e pe drum deja și vine la antrenament. Dacă se răzgândeşte se duce şi semnează contractul direct!”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

 Match preview Dinamo - FCSB 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.