Liga 1

DINAMO - FCSB // Gigi Becali, bani pentru fanii din Peluza Nord: „Aveam sete de galerie! Dar fanii noștri nu pot să-i întreacă pe dinamoviști”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 februarie 2020

Dinamo și FCSB se întâlnesc duminică, de la ora 20:00, în ultimul Derby de România din acest sezon de Liga 1. La meci, galeriile celor două echipe promit un show spectaculos. 

  • Dinamo - FCSB va fi liveTEXT, video si foto pe GSP.RO, duminică de la ora 20:00, și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

La meciul de pe Arena Națională FCSB va avea parte de sprijinul Peluzei Nord, care a anunțat că revine alături de echipa lui Bogdan Vintilă. Fanii roș-albaștrilor vor avea 8.200 de bilete, iar patronul Gigi Becali s-a implicat personal pentru a fi sigur că galeria echipei sale se va ridica la nivelul rivalei. 

Gigi Becali: „Aveam sete de galerie”

„Le-am dat bani fanilor ca să facă o coregrafie spectaculoasă. Aveam sete de galerie după atâta timp fară fani. Dar nu am dat bani, am cumpărat materiale. Le-am plătit eu, am și facturi.

Să mă ierte fanii, dar e greu să îi întreci pe cei de la Dinamo. E greu cu ei, sunt inventivi. La galerie, mereu au fost peste noi. Galeria lui Dinamo e numărul 1 în țară, peste noi și peste olteni”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport. „Bogdan Vintilă rămâne pe veci la FCSB. Chiar dacă pierde cu Dinamo. Îl înmormântez sau mă înmormântează. E o parabolă” Gigi Becali.

Match preview Dinamo - FCSB

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.