Liga 1

DINAMO - FCSB // Au venit banii la Dinamo înainte de Derby de România! Fanii DDB au virat încă 300.000 de lei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 februarie 2020

Înainte de derby-ul cu FCSB, de duminică, în conturile lui Dinamo, a intrat suma de 300.000 de lei, datorită fanilor din Peluza Cătălin Hîldan.

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT, foto și video pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Telekom Sport și TV DigiSport

Dinamo a anunțat pe site-ul oficial că Peluza Cătălin Hîldan, prin proiectul „Doar Dinamo București” a dat clubului suma de 300.000 de lei. 

Aceasta este a doua tranșă pe care fanii o virează în conturile clubului, după ce la începutul lunii a oferit 400.000 de lei pentru 10% din acțiuni.

 „FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial că în conturile clubului a intrat suma de 300.000 lei, provenită din fondurile suporterilor înscriși în Programul «Doar Dinamo București» (DDB). Fondurile cu care suporterii au ajutat clubul au fost strânse prin intermediul www.programddb.ro, platforma fiind deschisă în continuare pentru înscrierea noilor membri DDB. După cum se cunoaște, în conturile Dinamo 1948 a mai intrat suma de 400.000 lei, la începutul lunii februarie, tot din fondurile fanilor înscriși în Programul DDB. Născută în 1948, povestea noastră mereu frumoasă continuă cu ajutorul DDB. Mulțumim încă o dată pentru susținere tuturor suporterilor înscriși în Programul DDB! Împreună salvăm Dinamo!”
 comunicat Dinamo

VIDEO » Cum au fost sfătuiți fanii să strângă 5 milioane de euro

Match preview Dinamo - FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.