Liga 1

DINAMO - FCSB // Mircea Rednic, înțepături pentru Florin Prunea înaintea derby-ului: „Nu îmi expun copilul pentru câteva comisioane”

Articol de Ovidiu Minea  —  joi, 13 februarie 2020

Dinamo și FCSB se întâlnesc duminică, de la 20:30, în primul derby din 2020.

Mircea Rednic (57 de ani), antrenorul Iașiului, le ține pumnii „câinilor”, dar critică actuala conducere.

„Va fi spectacol mai mult în tribune. La Dinamo e dezamăgire mare în urma ratării play-off-ului, iar FCSB nu se regăsește în acest an. Eu vreau ca Dinamo să câștige. Într-un astfel de derby nu contează clasamentul, nu contează pe ce loc ești”, a prefațat Mircea Rednic partida, într-o conferință de presă.

Mircea Rednic: „Prunea s-a luat de familia mea”

Mircea Rednic are un conflict deschis cu Florin Prunea, managerul general al „câinilor”. Antrenorul ieșenilor l-a dat în judecată pe Prunea pentru calomnie și cere daune financiare în valoare de un milion de euro. 

„Cu Prunea vorbesc doar la tribunal. S-a luat de familia mea si asta nu o voi ierta niciodată. Fiica mea are niciun jucător nici la Iași. Nu îmi expun copilul pentru câteva comisioane”, a declarat Rednic. 

„Cu un buget mai mare decât am avut eu la Dinamo, clubul nu a făcut mare lucru. Eu am adus jucători cu 2-3.000 de euro salariu. Nu s-a depășit plafonul de 6.000 de euro pe lună”
Mircea Rednic

VIDEO // Matchpreview Dinamo - FCSB

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.