Liga 1

DINAMO - FCSB // Dusan Uhrin a răbufnit la adresa unui fost elev: „Dacă vrei să pleci, du-te! Toată lumea mă vorbește pe la spate”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 14 februarie 2020

Dinamo și FCSB se înfruntă duminică, de la 20:00, în primul derby din 2020. Dusan Uhrin Jr. a fost scos din sărite de afirmațiile lui Laurențiu Corbu (25 de ani), fundașul cedat de „câini” la Chindia Târgoviște.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Laurențiu Corbu a criticat modul în care Dusan Uhrin l-a tratat în această iarnă: „Probabil au fost alegerile lui Dusan Uhrin și ale conducerii, dar măcar puteau fi bărbați, ceea ce n-au fost, și să îmi zică înainte sau imediat după cantonament că n-au nevoie de mine. Să nu mă țină până mă prind eu că nu mai sunt dorit și să plec unde oi vedea cu ochii”.

Dusan Uhrin: „Trebuie să existe penaltități”

Replica lui Dusan Uhrin a venit în timpul conferinței de presă premergătoare derby-ului cu FCSB.

„Toată lumea vorbeşte pe la spatele meu. Când m-am întâlnit ultima dată cu el mi-a spus «mulţumesc frumos, domnule antrenor». Dacă vrei să pleci, du-te. Iar declaraţiile pe care le-a dat după sunt pur şi simplu în stilul jucătorilor de aici. În mod normal ar fi trebuit un paragraf în contract în care să se spună că dacă vorbeşti despre club, timp de doi ani, să suporţi penalităţi. Astea sunt regulile în Cehia. Este strict problema lui”, a declarat Uhrin într-o conferință de presă. 

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.