Liga 1

Gigi Becali spune că a primit o ofertă scrisă uriașă pentru Florinel Coman: „Ar însemna 18 milioane de euro!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 14 februarie 2020

Gigi Becali afirmă că a refuzat o ofertă de 9 milioane de euro pentru Florinel Coman (21 de ani). Conform propunerii, FCSB ar fi păstrat și o clauză de 50% dintr-un eventual viitor transfer.

„Ieri am primit ofertă oficială pentru Coman, 7 milioane jumătate, iar impresarul avea și el comision un milion jumătate de euro. Deci 9 milioane de euro pe 50% din Coman. Nici nu m-a interesat. Am oferta scrisă pe birou. E de la un club din America. În primul rând el nu trebuie să plece acolo. Dacă iau 9 milioane de euro pe 50%, din Coman ar însemna 18 milioane pe tot. Eu vreau să îl dau cu 20”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Becali l-ar lăsa pe Coman la tineret

Mirel Rădoi îl are în vizor pe Florinel Coman pentru prima reprezentativă, dar nu îi asigură un loc de titular. Gigi Becali e de părere că fotbalistul de 21 de ani de la FCSB ar trebui să fie lăsat la naționala U21, condusă de Adrian Mutu, pentru a fi sigur că joacă. 

„Decât să îl iei și îl ții pe banca de rezerve, mai bine îl lași la tineret să joace. E mai important să joace. Are timp Florinel să se afirme, are doar 21 de ani”, a spus Becali. 

VIDEO // Matchpreview Dinamo - FCSB

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.