Liga 1

Gigi Becali se roagă ca CFR să piardă cu Sevilla: „Fac păcate, dar zic adevărul!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 14 februarie 2020

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, speră ca rivala CFR Cluj să piardă următoarele confruntări importante pe care le are de jucat, cu Viitorul în Liga 1 și cu Sevilla în Europa League.

  • CFR Cluj - Viitorul e astăzi, de la 20:00, liveTEXT pe GSP.RO. 
  • CFR Cluj - Sevilla va avea loc joi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO.

„În seara asta mi-ar îndeplini Dumnezeu două dorințe. Una împotriva celor de la CFR, alta în favoarea nașului Gică. O să fac rugăciune pentru Viitorul așa cum fac pentru Steaua. E miza dublă. Singura echipă care ne interesează și cu care facem calcule pentru titlu e CFR Cluj. Nu vreau să treacă de Sevilla, de ce să treacă? Fac păcate, dar zic adevărul. Nu vreau să fie obosiți, vreau să fie eliminați”, a declarat Gigi Becali la Pro X. 

CFR - Viitorul, decisiv pentru play-off

Gigi Becali vrea să o detroneze în sfârșit pe CFR Cluj și speră la un ajutor din partea Viitorului. „Feroviarii” sunt primii în clasament cu două etape înaintea finalului sezonului regulat, cu un avans de 5 puncte față de CS Universitatea Craiova și FCSB. 

De cealaltă parte, Viitorul trăiește periculos. Formația lui Gică Hagi poate rata play-off-ul pentru prima dată de la introducerea noului sistem competițional.

VIDEO // Matchpreview CFR Cluj - Viitorul

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.