Liga 1

DINAMO - FCSB // FOTO „Câinii” au pregătit un echipament special pentru derby: își ironizează rivalii cu un mesaj de pe tricou

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 14 februarie 2020

Dinamo și FCSB se întâlnesc duminică, de la 20:00, în primul derby al anului. „Câinii”au pregătit un echipament special pentru meciul de pe Arena Națională.

Dinamo e pregătită de marele meci. Suporterii anunță un spectacol deosebit, aproximativ 30.000 de bilete fiind deja vândute, iar conducerea clubului vrea să răspundă pe măsură. Primul pas îl reprezintă echipamentul de joc. 

Elevii lui Dusan Uhrin vor juca într-un tricou roșu. Pe piept va fi inscripționat mesajul „Doar Dinamo București” și site-ul unde suporterii pot face donații pentru club „www.programddb.ro”. 

Casa de pariuri care sponsorizează echipa și care apărea de obicei în fața tricoului a fost mutată în spate, sub numărul fotbaliștililor. 

Dinamo, ironie la adresa rivalei

Peluza Cătălin Hîldan vrea să le amintească rivalilor de farsa pusă în scenă la meciul FCSB - Manchester City din preliminariile Ligii Campionilor, când la tribuna II a apărut o coregrafie cu mesajul „Doar Dinamo București”. 

Tricoul de joc al „câinilor” are inscripționată data meciului FCSB - Manchester City, 18-8-16, în dreptul literei „Ș” a cuvântului București.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.