Liga 1

CHINDIA - FC VOLUNTARI // GALERIE FOTO Ilfovenii, alături de Eric după scandările galeriei dinamoviste: „Nu tolerați rasismul!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 14 februarie 2020

Înaintea partidei cu cei de la Chindia Târgoviște, jucătorii lui FC Voluntari au purtat tricouri speciale pentru a-și manifesta sprijinul față de Eric de Oliveira (34 de ani, mijlocaș ofensiv).

NU tolerați rasismul! #alăturideERIC”, a fost înscrisul de pe tricourile ilfovenilor.

  • Sursă foto: capturi TV Telekom Sport

„AU IMITAT SUNETE DE MAIMUȚĂ ȘI TUȘIERUL RÂDEA!"

La pauza meciului din runda precedentă, Voluntari - Dinamo 2-1, Eric a avut o răbufnire nervoasă la adresa arbitrilor meciului disputat pe arena „Anghel Iordănescu”: „Păi, ăia mă fac maimuţă acolo şi voi nu faceţi nimic”.

„E inadmisil ca suporterii lui Dinamo să imite sunete de maimuță și să nu se întâmple nimic! Cu cine să vorbesc? Să vorbesc cu 2.000 de oameni de pe stadion?

Cei din galeria lui Dinamo m-au făcut maimuță! Unul dintre tușieri a început să râdă când i-am spus că mă face lumea «maimuță»! Nu se poate așa ceva! Suntem în 2020 și avem parte de un astfel de comportament. Am vorbit la finalul partidei cu observatorul și i-am spus tot ce s-a întâmplat. Nu e absolut deloc normal să se întâmple asta și nu e prima dată când am probleme cu rasismul", a spus Eric extrem de nervos după finalul meciului.

vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.