Liga 1

DINAMO - FCSB // Florin Tănase și-a ironizat rivalii: „Doar Dinamo București e în play-out an de an”

Articol de Vlad Nedelea  —  sâmbătă, 15 februarie 2020

Dinamo și FCSB se întâlnesc duminică, de la 20:00. Florin Tănase, căpitanul oaspeților, a prefațat partida.

„Am jucat foarte slab cu Clinceni, sunt sigur că nu se va mai întâmpla și cu Dinamo. Nu cred că ar trebui să ratăm iar șansa de a ne apropia de CFR Cluj. Nu aș fi mulțumit cu un punct contra lui Dinamo. Ești mult mai motivat înaintea unui astfel de meci, se vorbește toată săptămâna despre asta. E altceva, o atmosferă aparte. Nu pot să zic că îmi pare bine sau nu că Dinamo nu e în play-ff. Pentru fotbal erau încă două derby-uri, ar fi fost frumos”, a declarat Tănase într-o conferință de presă.

Dinamo - FCSB // Tănase și-a ironizat rivalii

Întrebat despre faptul că dinamoviștii văd într-o posibilă victorie cu FCSB consolarea pentru încă un sezon slab, Tănase a replicat: „Ei asta spun de câțiva ani.Pentru noi ar fi 3 puncte foarte importante care ne-ar apropia de primul loc. Ne-ar da speranțe pentru titlu”.

Dinamo va purta un echipament special, inscripționat cu mesajul „Doar Dinamo București” și cu data meciului FCSB - Manchester City, când fanii dinamoviștii au afișat o coregrafie pe Arena Națională. Tănase a avut un răpuns acid: „Nu mă deranjează înțepăturile. Doar Dinamo București joacă în play-out în fiecare an”.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.