Liga 1

CLINCENI - GAZ METAN 2-3 // Ilie Poenaru a făcut scandal după meci: „Stai, fratele meu, la Liga 2, până înveți să arbitrezi! Nu suntem doriți în Liga 1”

+16 Foto
Gaz Metan a învins-o astăzi pe Academica Clinceni, scor 3-2 // FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 15 februarie 2020

Ilie Poenaru (43 de ani), antrenorul celor de la Academica Clinceni, a avut un discurs dur la adresa brigăzii conduse de Adrian Cojocaru după meciul pierdut de ilfoveni acasă, scor 2-3 cu Gaz Metan Mediaș.

„A fost un meci în care meritam cel puțin un punct. Știți că nu mă leg de maniera de arbitraj, dar astăzi a iritat, fiind tendențioasă. La noi nu se dau galbene, faulturi, stăm să îi organizăm zeci de secunde la loviturile libere.

Astea nu sunt scuze, dar sunt lucruri care irită jucătorii, te scot din joc. Pe finalul reprizei, au fost trei lovituri libere acordate foarte ușor. Adversarul îi sparge buza lui Giannis (n.r. Kontoes, fundașul Academicii), arbitrul vede sânge și nu dă nici măcar galben. Aștepta de la George Găman (n.r. arbitrul de rezervă) să îi spună să dea galben?

Stai, fratele meu, la Liga 2, până mai înveți să arbitrezi! Avem senzația că nu suntem doriți în Liga 1, după maniera de arbitraj”, a spus Ilie Poenaru, la Look Sport.

vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.