Liga 1

DINAMO - FCSB 2-1 // FOTO + VIDEO Duelul galeriilor: PCH, scenografie-reclamă + mesaj războinic în peluza roș-albastră

Articol de Raed Krishan (foto)  —  Sunday, 16 February 2020

DINAMO - FCSB 2-1 // O parte din Peluza Nord s-a întors în această seară alături de roș-albaștri, iar atmosfera din stadion s-a ridicat la așteptările unui derby.

Contre între suporteri înainte de startul meciului. Stewarzii obligaţi să intervină în forţă

UPDATE 20:00

PCH a deschis seara cu o scenografie-reclamă, în care dinamoviștii și-au promovat programul socios „DDB”: „programddb.ro / Împreună salvăm Dinamo”. Site-ul pe care suporterii „câinilor” l-a promovat este portalul prin care se pot face donații pentru club.


De partea cealaltă, ultrașii FCSB au afișat un mesaj războinic: „Când suferim, devenim mai puternici!”, sub o pânză uriașă roș-albastră pe care era desenată pasărea Phoenix. 


De asemenea, între cele două galerii au existat și incidente la începutul partidei. Stewarzii au fost nevoiți să intervină pentru a calma spiritele pe Arena Națională.

Știrea inițială

Coadă iarăși la palat / Cu Mustață eliberat”, a fost mesajul ironic afișat de fanii dinamoviști, cu o jumătate de oră înaintea partidei, când sectoarele celor două galerii erau deja ocupate.


FCSB va avea parte de un sprijin sporit în partida cu Dinamo. Gheorghe Mustață, recent ieșit din închisoare, a mobilizat mai mulți oameni din Peluza Nord, astfel că erau așteptați la derby în jur de 8.200 de suporteri ai vicecampioanei României.

VIDEO // Fanii celor de la FCSB au ajuns la stadion în jurul orei 18:00

vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.