Stranieri

VIDEO Ionuț Radu, probleme la Parma! A fost ținut din nou pe bancă, iar rivalul lui a fost omul meciului

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday, 17 February 2020

Parma a câștigat meciul cu Sassuolo, 1-0, iar portarul Simone Colombi (28 de ani) a fost omul meciului. Ionuț Radu, care a plecat de la Genoa pentru că nu mai era titular, trebuie să mai aştepte mult şi bine până să debuteze la Parma. 

Au trecut deja trei jocuri de când a lăsat Genoa şi situaţia lui Ionuţ Radu nu s-a schimbat deloc. Doar banca de rezerve de pe care priveşte cum trec etapele din Serie A pe lângă el. Transferul la Parma parcă l-a băgat în priză pe Simone Colombi, înlocuitorul preferat de antrenorul D'Aversa, după accidentarea titularului Sepe. Goalkeeperul de 28 de ani, care nu apărase decât în Cupă în acest sezon, a prins aripi, iar duminică, la 1-0 cu Sassuolo, a fost ales omul meciului, primind 7 în Gazzetta dello Sport. E al treilea joc în care se remarcă! 

Rezumat VIDEO Sassuolo - Parma 0-1

Simone Colombi, laude şi nota 7

 „A acoperit foarte bine poarta la asalturile din apropiere. Şi ca bonus, plonjonul în spate pentru a respinge la ocazia lui Caputo, aflat în ofsaid”, l-a caracterizat cotidianul roz. Aceeaşi notă şi aprecieri laudative a primit Colombi în Corriere dello Sport. Asta în timp ce Padelli, căruia Radu putea să-i ia faţa la Inter (după ce şi-a rupt degetul Handanovici) dacă accepta revenirea la nerazzurri, continuă să gafeze şi să-l dispere pe Conte! 

58 de zileau trecut de la ultimul joc în care a apărat Ionuţ Radu: la Genoa, în înfrângerea cu Inter (0-4). De-atunci, are şapte etape la rând ca rezervă

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.