Campionate

VIDEO Scene violente în Argentina! Fanii au scos cuțitele și s-au luat la bătaie în tribune!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 17 February 2020

Meciul din liga a doua argentiniană dintre Nueva Chicago și Temperley, 1-1, a fost plin de violențe. Bilanțul? 3 răniți și 2 arestați.

Nueva Chicago, ultimul loc al eșalonului, a primit vizita ocupantei locului 5, Temperley, însă meciul a avut un debut horror. Ultrașii au sărit la bătaie, fanii echipei gazdă folosind cuțite împotriva suporterilor adverși. Au fost 3 răniți și 2 arestați, iar meciul a fost suspendat minute bune! Forțele de ordine au reușit să calmeze spiritele și arbitrul a decis reluarea partidei. 

Meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Oaspeții au deschis scorul în minutul 15 prin golul mijlocașului Mauro Gonzalez, însă Nueva Chicago a reușit să egaleze pe final, grație golului lui Andres Araujo.

  • Nueva Chicago se află pe ultimul loc, cu doar o victorie după 17 meciuri, în timp ce Temperley caută promovarea, ocupând în acest moment locul 5.
  • Echipa de pe locul 1 va promova direct în primul eșalon, în timp ce echipele ce vor termina pe locurile 2-4 vor disputa un baraj pentru promovare.

de Daniel Grigore 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.