Liga 1

DINAMO - FCSB 2-1 // EXCLUSIV Andrei Sin fără secrete » Detalii neștiute despre omul care a bulversat FCSB: „E jucător de execuție, dar nu e fundaș”

Articol de Remus Dinu  —  luni, 17 februarie 2020

Andrei Sin (28 de ani) a dat un gol de senzație în victoria reușită de Dinamo în fața FCSB-ului scor, 2-1. 

La primul meci după aproape 7 luni, Sin a deschis scorul printr-o execuție superbă din lovitură liberă.

Emil Săndoi (54 de ani) l-a antrenat în trecut pe Andrei Sin la Craiova, iar azi l-a caracterizat pe fostul său elev, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

„Nu am fost surprins de execuție. El e un jucător care lovește foarte bine mingea. Când l-am avut la Craiova, Sin avea o concurență mare, cu Vătăjelu, Bancu. Era și Brandan. Era destul de greu să joace la vremea respectivă. Totuși, avea execuții individuale în antrenamente și în meciurile amicale în care a jucat la Craiova.

E un jucător de execuție. Din punctul meu de vedere, Sin nu e fundaș, pentru că faza defensivă n-o face atât de bine. El e mai mult mijlocaș lateral. Mă bucur pentru reușita lui.

În derby, Sin a fost OK din toate punctele de vedere. A fost ajutat și de faptul că FCSB a tot mutat jucătorii de pe o parte pe alta. Dacă Man rămânea mereu în partea dreaptă, poate că i-ar fi pus mai multe probleme lui Sin”, a declarat Săndoi, în exclusivitate pentru GSP.ro.

„Chiar dacă n-are individualități de marcă, Dinamo e o echipă organizată, iar Uhrin a demonstrat încă o dată că e un antrenor realist în tot ceea ce face. Aseară, dinamoviștii au făcut o superpartidă, erau toți extrem de capacitați. Pe undeva, parcă îmi pare rău că Dinamo nu e în play-off, lucru pe care pot să-l spun și despre Viitorul”
Emil Săndoi

VIDEO // Andrei Sin, primele declarații după victoria cu FCSB: „Sunt sigur că anul viitor o să fim în play-Off”

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.