Liga Campionilor

DORTMUND - PSG 2-1 // VIDEO + FOTO Haaland doboară vedetele Parisului! Norvegianul aduce o victorie uriașă, dar golul lui Neymar o menține pe PSG în cărți

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 februarie 2020

Borussia Dortmund a învins-o pe PSG, 2-1, în turul optimilor UEFA Champions League. Returul se joacă în Franța pe 11 martie.

  • Atletico Madrid - Liverpool a fost celălalt meci al serii din UCL. Vezi AICI detalii

Dortmund - PSG  2-1

După o primă repriză fără goluri, dar cu ocazii mari la ambele porți, cele două echipe s-au descătușat în repriza a doua, când au marcat trei goluri în 9 minute. Erling Haaland, atacantul norvegian de 19 ani, a deschis scorul pentru Borussia în minutul 69, când a împins mingea în poartă din 6 metri.

PSG a egalat însă repede prin Neymar. Brazilianul a marcat din trei metri, cu poarta goală, în minutul 75. Egalitatea a durat însă două minute. Același Haaland a punctat din nou. Vârful a marcat cu un șut superb, de la 20 metri, trimițând mingea sub bara porții lui Navas.

Până la final, PSG a ratat două ocazii mari: Neymar a trimis mingea în bară, iar la ultima fază, Thiago Silva a reluat cu capul din careu, dar mingea s-a dus puțin peste poartă. 

Dortmund - PSG, echipele de start 

Borussia Dortmund: Burki - Piszczek, Hummels, Zagadou - Hakimi, Emre Can, Witsel, Guerreiro - Sancho, Haaland, T. Hazard 
Rezerve: Hitz, Dahoud, Gotze, Schulz, Akanji, Schmelzer, Reyna 
Antrenor: Lucien Favre

PSG: Navas - Meunier, Kimpembe, T. Silva, Kurzawa - Verratti, Marquinhos, Gueye - Di Maria, Mbappe, Neymar 
Rezerve: Rico, Kehrer, Cavani, Icardi, Sarbia, Draxler, Kouassi 
Antrenor: Thomas Tuchel

Stadion: Signal Iduna Park
Arbitru: Antonio Mateu Lahoz

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.