Stranieri

GAZIANTEP - RIZESPOR 2-0 // FOTO Marius Șumudică, victorios și furios! A explodat după ce jucătorul său a ratat două penalty-uri și s-a dus spre vestiare

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 17 februarie 2020

Gaziantep, formația lui Marius Șumudică, s-a impus pe teren propriu în fața lui Rizespor, scor 2-0. Alexandru Maxim (29 de ani) și Alin Toșca (27 de ani) au fost integraliști la gazde. 

Ce meci nebun pentru Marius Șumudică! Gaziantep a învins-o cu 2-0 pe Rize acasă, dar cât a suferit antrenorul pentru această victorie! Cu Toșca și Maxim titulari, gazdele au dominat și au deschis scorul (André Sousa 52). Imediat, se puteau desprinde, dar Demir a ratat două penalty-uri în patru minute (57-61).  

L-a îmbrățișat la sfârșit: „Aplaudați-l!”

La a doua lovitură de pedeapsă, Maxim a cerut să execute el, însă Demir a insistat și a tras peste poartă. Moment în care Șumudică a luat foc pe margine. În culmea furiei, i-a făcut semn că e nebun și a părut că pleacă la vestiare. S-a întors și l-a înlocuit imediat pe vinovat. În final, după ce Djilobodji a făcut 2-0 (90+1), antrenorul l-a îmbrățișat pe Demir, făcându-le semn fanilor să-l aplaude.

La Rize (în 10 oameni din minutul 56, după eliminarea lui Ivanildo Fernandes) a jucat și Boldrin, brazilianul cu care Șumi a cucerit titlul din 2016, la Astra.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.