Liga Campionilor

Trece Tottenham de noua forță din Bundesliga? Cotă mărită la 75 pentru o victorie cu RB Leipzig în optimile Ligii Campionilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 februarie 2020

Tottenham și RB Leipzig se întâlnesc miercuri, de la ora 22:00, în prima manșă a optimilor Ligii Campionilor.

Leipzig are un sezon excelent. Se luptă pentru titlu în Bundesliga și joacă în primăvara europeană a Ligii Campionilor. Un parcurs impresionant pentru un club care în urmă cu patru ani juca în liga a doua. Nemții nu trec însă prin cea mai bună perioadă. Au o singură victorie în ultimele cinci partide și un singur gol marcat în ultimele 3 deplasări.

De partea cealaltă, Tottenham pare să își fi reintrat în ritm sub conducerea lui Jose Mourinho. Spurs vine după șapte meciuri fără înfrângere, perioadă în care a bifat inclusiv o victorie în fața campioanei Manchester City, scor 2-0. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 75 pentru victoria lui Tottenham! (detalii AICI!)

  • Tottenham a marcat 9 goluri în ultimele patru partide disputate acasă; 
  • Leipzig a înscris cel puțin două goluri în fiecare deplasare din Ligă în acest sezon; 
  • Londonezii au pierdut numai două meciuri în 2020, ambele în deplasare; 
  • Doar trei meciuri fără gol marcat au nemții în deplasare.

La o casă de pariuri, cota pentru victoria lui Tottenham a fost mărită la 75, în loc de 2.30. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 375 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.