Liga 1

VIDEO EXCLUSIV Frații Stoica au copilărit în Ghencea și au o favorită clară în războiul Gigi - Talpan: „Am crescut cu echipa lui Becali”

Articol de Remus Dinu, Răzvan Cîrceag  —  marţi, 18 februarie 2020

Doi dintre cei mai populari kickboxeri români, Andrei Stoica (32 de ani) și Bogdan Stoica (30 de ani), au vorbit la GSP Live despre conflictul care a împărțit suflarea roș-albastră în două, CSA Steaua vs FCSB. 

Bogdan Stoica, cel care a jucat fotbal în copilărie la Sportul Studențesc și Steaua, a vorbit despre simpatia pe care o poartă pentru FCSB, echipa pe care o consideră continuatoarea Stelei. 

„M-am uitat la derby-ul Dinamo – FCSB. Suntem steliști amândoi, am copilărit în Ghencea. Când am început să deschid ochii, să mă uit la fotbal, am cunoscut Steaua lui Becali. 

Acum, că au fost conflictele care au fost, nu pot să consider Steaua Armatei ca fiind continuatoarea, pentru că nu are nimic demonstrat. Adevărul e undeva la mijloc. Merg cu FCSB, asta mi-a rămas întipărit în cap. Acum țin cu amândouă”, a spus Bogdan Stoica la GSP Live. 

Întrebat unde s-ar situa într-un eventual meci dintre CSA Steaua și FCSB, Andrei a spus că ar fi imparțial: „Sunt arbitru!” 

Andrei Stoica: „Mi se pare ciudat că nu se pot înțelege”

Andrei „Mister KO” Stoica e de părere că cele două parți ar trebui să ajungă la un numitor comun pentru încetarea acestui conflict 

„Mi se pare un scenariu total ciudat. Să fii la nivelul la care este domnul Gigi și cei din Armată și să nu poți să stai la o masă să te poți înțelege asupra unor aspecte care țin de istorie, nu de orgoliul personal...mi se pare total ciudat. 

Becali și Talpan sunt doi oameni capabili. Domnul Talpan are o funcție importantă, mă gândesc că este un om cu scaun la cap, mi se pare surprinzător că nu se poate ajunge la un consens. Poate sunt alte aspecte la mijloc pe care nu le știm noi” 

„Mai sunt unii prin Ghencea care țin cu Dinamo, Rapid, dar n-am putut niciodată să țin cu altă echipă”- Andrei Stoica 

 Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.