Liga 1

DINAMO - FCSB 2-1 // Peluza Roș-Albastră acuză: „3 titulari au făcut figurație. Rușine!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 februarie 2020

DINAMO - FCSB 2-1 // Peluza Roș-Albastră a reacționat dur după înfrângerea vicecampioanei din Derby de România.

Ultrașii steliști au taxat prestația echipei favorite și au amendat atitudinea jucătorilor din meciul disputat duminică seara pe Arena Națională.

PRA: „Două-trei staruri fac figurație pe teren”

#rușine. Nici «câinii» nu credeau că pot să ne învingă în acest meci. Un nou meci, o nouă dezamăgire în joc, la fel cum au fost și celelalte meciuri din acest an.

Avem 2,3 «staruri» care fac figurație pe teren, cel puțin anul ăsta. Se vede că pauza competițională ne-a dereglat de tot. Din cel mai ușor program posibil în aceste 5 meciuri (având și restanța cu FC Voluntari), am reușit să luăm doar 4 puncte. Să zicem că batem Chindia, vom face 7, dar tot e foarte puțin.

Delăsarea, nepăsarea, individualismul unora dintre jucători sunt doar câteva dintre motivele acestor jocuri catastrofale. Doar cu 2, 3 jucători care chiar pun suflet (Planic, Crețu etc) nu avem vreo șansă la titlu. Pe Pintilii îl sfătuim să se lase de fotbal când, cu el pe teren, echipa avea agresivitate, determinare” - fragment din comunicatul Peluzei Roș-Albastre.

POSTAREA INTEGRALĂ

În acest moment, FCSB este la 6 puncte de liderul CFR Cluj, după 25 de etape disputate. În cazul în care această distanță s-ar păstra și după ultima rundă a sezonului regulat, roș-albaștrii ar fi în play-off la 3 puncte în spatele echipei lui Dan Petrescu, după înjumătățire.

VEZI ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.