Tenis

Simona Halep - Ons Jabeur, în turul II la Dubai, se joacă miercuri! Organizatorii au anunțat ora de start

Simona Halep joacă primul turneu dupa Australian Open

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 februarie 2020

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) debutează miercuri la turneului de la Dubai și o înfrunta în turul II pe tunisianca Ons Jabeur (25 de ani, 45 WTA).

Organizatorii turneului de la Dubai au anunțat programul de miercuri, iar meciul Simona Halep - Ons Jabeur nu va începe mai devreme de ora 17:00, ora României. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 2. 

Halep - Jabeur va fi al patrulea al zilei pe arena centrală, după duelurile Kristina Mladenovic - Karolina Pliskova, Veronika Kudermetova - Garbine Muguruza și Katerina Siniakova - Sofia Kenin / Elena Rybakina. Halep, principala favorită de la Dubai a avut liber în turul I, în timp ce Jabuer a trecut de Alison Riske (18 WTA), scor 7-6, 1-6, 6-3.

Jabeur, 1-0 în meciurile cu Halep

Simona Halep și Ons Jabeur s-au mai întâlnit o singură dată, în primul tur de la Beijing 2018. Românca a abandonat la finalul primului set din cauza unei accidentări. Tunisianca se impusese cu 6-1. 

Simona a obținut cea mai bună performanță la turneul din Emirate în 2015, când a câștigat titlul, după 6-4, 7-6(4) în finală cu Karolina Pliskova. Anul trecut, românca a cedat în sferturi, după ce a fost învinsă de Belinda Bencic, scor 6-4, 4-6, 2-6.

VIDEO » Simona Halep s-a antrenat cu Kim Clijsters

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.