Liga 4

Probleme pentru antrenorul Stelei! Daniel Oprița, prizonier la CS Mioveni: „De 10 luni nu pot să muncesc!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 februarie 2020

Daniel Oprița (38 de ani) se află într-o situație complicată. Este antrenorul celor de la CSA Steaua, dar nu a semnat un contract și nu primește niciun ban, fiind în continuare, în acte, antrenorul celor de la CS Mioveni.

Fostul jucător a preluat banca celor de la CS Mioveni în ianuarie 2019, dar a fost dat afară în mai. În iulie a fost prezentat la Steaua, pe care o antrenează, dar nu are contract cu echipa din Liga 4. Oprița spune că are un proces cu CS Mioveni, la Camera Națională de Soluționarea Litigiilor, de 10 luni și așteaptă o soluție.

 „De 10 luni nu pot să muncesc. Am tot fost amânat. Cei de la Comisie au voie să dea o amânare, dar s-a ajuns la a 6-a. Vreau și eu o parte din banii pe care trebuie să-i primesc. Pe 10 octombrie mi s-a spus că mie mi s-a terminat contractul pe 26 iunie. Dar în alea 4 luni ce am făcut? Mă ții 10 luni fără să muncesc? Nu pot să semneze niciun contract. Măcar dă-mi o parte din bani. Știu și eu chestii... Mi s-a mai spus «Băi, mai bine să vă înțelegeți». Așa, neoficial mi s-a spus. Eu vreau o decizie. 

Dă un verdict că am pierdut ca să pot semna cu cineva. Spune-mi că am pierdut ca să mă pot duce la TAS. Pe președinte l-am sunat și i-am zis să-mi spună ce vrea. A spus că mă sună imediat și au trecut câteva zile de atunci. Mi se termină contractul în curând. Am contract până în iunie și după pot semna cu orice echipă”, a declarat Daniel Oprița la TV Digi Sport.

Daniel Oprița: „În contractul meu nu scrie că echipa e în insolvență”

Ulterior, Oprița a avut un dialog cu Constantin Stancu, președintele celor de la CS Mioveni. 

Constantin Stancu: „Ambele părți vrem rezilierea contractului, dar în anumite condiții.” 
Daniel Oprița: „Nea Telu, eu în astea 10 luni am fost antrenorul echipei. Puteam să vin, dar mi-a zis clubul să nu mă prezint” 

Constantin Stancu: „Daniele, tu ești ăla care s-a dus la Steaua” 
Daniel Oprița: „Păi ce să fac? De ce nu mă duc antrenez? Nu am contract pentru că am Mioveni contract”

Constantin Stancu: „Atât timp că ești antrenorul nostru, nu ar trebui să mergi la altă echipă.” 
Daniel Oprița: „Păi să dea Comisia o decizie. De ce nu a dat din prima lună? De ce stau 10 luni?” 

Constantin Stancu: „Păi crezi că nouă ne convine?”
Daniel Oprița: „Au voie la o amânare și suntem la a 6-a deja. Eu vorbesc de Comisie” 

Constantin Stancu: Noi am fost de acord să dăm banii de câteva luni, dar nu ne-am înțeles. Noi eram la zi cu salariile când el a făcut memoriu. Am zis că i-am dat banii până în martie, dar am dat bani și pe aprilie, și pe mai” 
Daniel Oprița: „Știți care e problema? Că în contracte nu scrie că echipa e in insolvență. Dacă se știa, poate se judeca altfel. Așa zice legea” 

Constantin Stancu: „Nu e obligatoriu!”
Daniel Oprița: „Așa mi-a zis FRF! Înseamnă că e o problemă”

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.