Liga 1

DINAMO // VIDEO Piscitelli entuziasmat de succesul cu FCSB: „E ca și cum am fi luat campionatul”

Piscitelli a fost notat cu 7 în Gazetă pentru prestația din Derby

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 18 februarie 2020

Riccardo Piscitelli a lansat acțiunea din care Vali Lazăr a marcat golul victoriei în Derby, 2-1 cu FCSB! Portarul lui Dinamo a făcut o deposedare în afara careului, a pornit atacul, Ioan Filip l-a deschis excelent pe Deian Sorescu, care i-a oferit orgoliul reușitei mijlocașului revenit în iarnă în tricoul „câinilor”.

- Riccardo, ce feeling ai după această victorie? Acum 2-1, după 1-1 în tur.
- Mă simt fericit, foarte fericit. Mă simt ca și cum aș fi câștigat campionatul, pe cuvânt! Dinamo - FCSB e genul de partidă care te împlinește, iar victoria a fost scopul nostru pentru acest sezon. Păcat de faptul că doar acesta a rămas scopul nostru. Am profitat de șansele noastre, am jucat cu încredere, sper ca noi să jucăm și restul meciurilor precum acest derby.

- Ce urmează pentru voi? Play-out, clar, dar și altceva...
- Avem și Cupa. Trebuie să arătăm că suntem o echipă compactă și bună. Poziția noastră din clasament nu este una care să ne facă onoare, așa că e obligatoriu să terminăm pe un loc cât mai bun.

- Ți-a plăcut golul lui Sin?
- Hai să-ți spun o chestie! Am exersat cu el zilele trecute, la antrenamente, și i-am spus după gol: "Ăsta este pentru mine! Că te-am pregătit pentru superlovitura asta".

- Atmosfera?
- Minunată! Totuși, am fost foarte calm tot meciul, cred că adversarul a avut doar un șut sau două pe poartă. Incredibilă atmosferă, ceva de neuitat!

- FCSB?
- Mi-a plăcut jocul nostru, nu vorbesc despre adversari.

"Am fost un pic șocați de ceea ce i s-a întâmplat lui Slavko, mai ales că am trăit momente teribile și cu fostul nostru antrenor, Eugen Neagoe, la începutul sezonului. Ni s-a spus încă din timpul meciului că este OK, ne-a dat încredere acest lucru"
Riccardo Piscitelli, portar Dinamo

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.