Liga 1

Marcel Popescu, ironii după Dinamo - FCSB: „Dacă locul 9 cu locul 3 e Derby de România, ce epitet găsiți pentru Craiova - CFR?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 februarie 2020

Marcel Popescu, președintele celor de la CSU Craiova, a prefațat duelul cu liderul CFR Cluj, de sâmbătă ora 20:00. Oficialul oltenilor susține că, în opinia lui, Craiova - CFR Cluj e mai important decât Dinamo - FCSB în acest moment.

„Sunt curios ce epitet se va da derby-ului de sâmbătă, dacă Dinamo - FCSB a fost Derby de România. A fost un meci între locul 9 și locul 3. Un meci al celor mai populare echipe din București, nu din țară. Nu are rost să măsurăm audiența TV. Urmează un meci important între locul 1 și locul 2. E un meci între cluburi care nu sunt zilnic pe prima pagină a ziarelor de cancan sau sportive. 

Cred că meciul va fi unul spectaculos și nu va fi împiedicat de montarea la mijlocul tarenului a unei spânzurători la centrul terenului (n.r referire la declarația lui Gigi Becali, care a spus, înainte de meciul cu Dinamo, că se spânzură dacă pierde). Să lăsăm problemele de audiență. Este întâlnirea celor mai puternice echipe din 2020. Sper să o egalăm pe CFR Cluj la puncte. Cred că vor curge râuri de cerneală după meci pentru că producem fotbal și jucăm fotbal. Mai sunt bilete. S-au dat 14-15.000 până acum. Dar se vând într-un ritm alert și cred că va fi sold out”, a declarat Marcel Popescu la TV Digi Sport.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.