Liga 1

FCSB // Craiova, ofertă pentru Bogdan Planic: „Mihai Rotaru discută cu Gigi Becali” + Reacție savuroasă a impresarului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 19 February 2020

Sorin Cârțu, președintele celor de la CS Universitatea Craiova, a declarat că formația din Bănie l-a dorit în această perioadă pe Bogdan Planic (28 de ani, fundaș central), jucătorul lui FCSB, însă transferul a căzut.

Din ce ştiu, domnul Rotaru (n.r. patronul oltenilor) a făcut şi o ofertă de un milion de euro pentru Planic, dar nu s-a putut concretiza la momentul ăsta. Au fost discuţii între Mihai Rotaru şi Gigi, dar nu s-au finalizat”, a spus Cârțu, la TV Digi Sport.

Impresarul lui Bogdan Planic: „Nu are Rotaru bani pentru Planic”

Zvonko Milojkovic, impresarul lui Planic, a comentat subiectul pentru GSP.RO: „Nu are Rotaru bani pentru Planic, nu si-ar permite salariul lui. Poate l-o vrea, dar si eu visez la Monica Bellucci zilnic, de zeci de ani".

12.000 de europe lună este salariul lui Bogdan Planic la FCSB

Planic a fost adus de FCSB în vara lui 2017 de la Vojvodina Novi Sad (Serbia) pentru 300.000 de euro. Fundașul a bifat 83 de meciuri pentru roș-albaștri, reușind în acest interval un gol și trei pase decisive.

Deși impresarul lui Planic susține că acesta devine liber de contract în această vară, patronul vicecampioanei României îl contrazice și spune că fundașul mai are încă un an de contract. (detalii, AICI)

2.300.000 €este cota de piață a lui Planic, potrivit Transfermarkt

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.