Liga 1

VIDEO EXCLUSIV Ioan Andone, verdict clar în emisiunea lui Ioanițoaia: „FCSB trebuie să joace în Ghencea, asta-i Steaua! Ce, e stadionul lui Talpan sau al Armatei?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 februarie 2020

Ioan Andone (59 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, în prezent manager general la FC Voluntari, a fost invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, emisiunea moderată de Ovidiu Ioanițoaia.

Prieten bun de-ai lui Gigi Becali, „Fălcosul” Ioan Andone e de partea acestuia în conflictul pe care finanțatorul roș-albaștrilor îl poartă deja de ani buni cu CSA Steaua. 

„Eu cred că asta-i Steaua! E continuatoarea! Cealaltă? E o prostie lupta aia de acolo! Sunt tare curios cine devine proprietar pe stadion. Cum să fie Armata când se face pe banii noștri? Cine conduce stadionul? Talpan? Cu ce bani e făcut stadionul? Cu banii noștri, din taxele pe care le plătim. 

Păi, cum să hotărască Talpan sau Ministrul Apărării? (...) Acolo trebuie să joace și FCSB, care eu cred că asta-i Steaua! Nu e făcut stadionul din banii Armatei, trebuie să joace acolo! Merită Armata un asemenea stadion? 

Câte terenuri sunt libere în București de ce nu s-a investit într-un alt stadion? Uitați-vă la Dinamo, care rămâne fără stadion. Nu e corect!”, a declarat Ioan Andone, în dialogul purtat cu Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei. 

Urmărește AICI emisiunea integrală cu Ioan Andone:

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.