Nationala

VIDEO România, dueluri cu Anglia, Franța înainte de Jocurile Olimpice! Burleanu: „Tratăm cu seriozitate turneul”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 februarie 2020

Azi a avut loc ședința Comitetului Executiv al FRF, iar la final Răzvan Burleanu a susținut o conferință de presă. 

Președintele FRF a dezvăluit că s-a decis naționala sub 23 de ani a României, care va participa în vară la Jocurile Olimpice de la Tokyo să participe la un turneu preolimpic. 

„Vrem să folosim această participare la Jocurile Olimpice, prima după 56 de ani, ca o rampă de lansare pentru jucătorii tineri. Tratăm cu seriozitate campania de pregătire. Astfel, s-a decis în Comitetul Executiv ca România să participe la cel mai prestigios turneu preolimpic. Acesta se va desfășura între 1 și 14 iunie, în Franța. Este cel mai important turneu și se organizează mereu înainte de Jocurile Olimpice. Vor fi 12 echipe.

Pe lângă România, au mai confirmat prezența Anglia, Franța și Japonia. Se așteaptă confirmări de la Brazilia, Argentina și Coasta de Fildeș”, a declarat Răzvan Burleanu. 

România U23 va participa la JO 2020 de la Tokyo după ce România U21 s-a calificat în semifinalele EURO 2021. La Jocurile Olimpice, naționala va fi antrenată de Mirel Rădoi, selecționerul primei reprezentative. România, Japonia, Franța, Germania, Spania, Noua Zeelandă, Egipt, Coasta de Fildeș, Africa de Sud, Australia, Arabia Saudită, Coreea de Sud, Brazilia și Argentina sunt deja calificate la JO 2020. A 16-a echipă va fi desemnată turneul de calificare din zona America de Nord și America Centrală.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.