Europa League

VIDEO Scene fabuloase cu fanii lui Inter Milano! S-au oprit în Piața Obor ca să mănânce mici înainte de meciul cu Ludogoreț » În apropiere era o amenințare cu bombă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 februarie 2020

Inter joacă azi, de la ora 19:55, cu bulgarii de la Ludogoreț, în turul 16-imilor Europa League.  Fanii milanezi au trecut prin București în drumul spre Bulgaria.

  • Ludogoreț - Inter va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 2 și TV Telekom Sport 2

Fanii lui Inter vor fi prezenți în număr important la Razgrad, iar pentru a ajunge în Bulgaria au aterizat în România. Înainte de a pleca din București spre Razgrad, fanii milanezi s-au oprit să mănânce mici! Într-un video postat pe Facebook de Ionela Arcanu, jurnalist Realitatea TV, se observă că mai mulți suporteri au făcut coadă la un chioșc din Piața Obor pentru a mânca mici și a bea bere! 

Aceștia nu au fost deranjați nici de ploaie și nici de amenințarea cu bombă de la Veranda Mall, aflat în apropiere de Piața Obor, și au cântat și s-au distrat. 

„În timp ce autoritățile sunt în alertă la mall Veranda, unde e o amenințare cu bombă, vizavi, la o terasă, zeci de suporteri ai echipei Inter Milano mănâncă mici, beau bere și scandează. Sunt în trecere prin România, apoi se duc în Bulgaria, unde echipa lor joaca cu Ludogorets” 
Ionela Arcanu

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.