Liga 1

OFICIAL Claude Dielna a fost prezentat la Craiova și a dat declarații tari:„Sunt un leu! Sunt un soldat! Vreau titlul!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 februarie 2020

Fundașul central fracenz Claude Dielna (32 de ani) a fost prezentat azi oficial la CS Universitatea Craiova și a oferit primele declarații.

Dielna a semnat un contract valabil până în vară, cu opțiune de prelungire pe încă un an. Jucătorul va încasa un salariu lunar de 15.000 de euro. Francezul va purta numărul 4 și a fost prezentat azi, în cadrul unei conferințe de presă în care a vorbit despre planurile sale.

 „Sunt foarte fericit să fiu aici. Vreau să va spun tuturor «Ce faci?». Mi-a fost dor de România. Sunt foarte fericit să vin înapoi și să semnez cu Craiova. O știu pe Craiova de când am jucat prima dată în România. E un echipă mare, cu istorie și cu fani numeroși. De aceea sunt aici. Vreau să câștig titlul! 

Leul este imaginea mea și de aceea am un astfel de tatuaj! E o reflexie a mea. Sunt un soldat, un leu! Ăsta este și simbolul Craiovei și e bine. Mă simt foarte bine. De mâine, mă voi antrena alături de echipă. Vom vedea, împreună cu staff-ul, ce se va întâmpla la meciul de duminică. Ne concentrăm la prezent acum. 

Titlul este în mintea noastră! Suntem concentrați pe asta. Acum ne gândim la meciul de duminică și la titlu. Cred că echipa are o șansă foarte mare să fie prima. Toți suntem concentrați”, a declarat Claude Dielna la conferința de presă. 

VIDEO » Conferința de presă a lui Claude Dielna 

Dielna a evoluat ultima dată la Portland Timbers, unde a bifat ultimul meci ca titular în septembrie. După despărțirea de Dinamo, în 2017, francezul s-a transferat în MLS, la New England Revolution. După două sezoane a fost transferat de Portland, campioana din 2015. Dielna a evoluat pentru Dinamo în perioada februarie - iunie 2017 și a fost unul dintre jucătorii importanți din acea perioadă a „câinilor”, bifând 12 meciuri. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.