Europa League

CFR Cluj - Sevilla 1-1 // VIDEO Gabi Mureșan, nemulțumit de abordarea lui Dan Petrescu: „Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar era altceva pe vremea mea”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 februarie 2020

CFR Cluj a remizat cu Sevilla, scor 1-1 (Deac '59 pen. / En-Nesyri '82), în turul șaisprezecimilor de finală din Europa League. 

Gabi Mureșan (38 de ani), fostul căpitan al „feroviarilor”, nu e mulțumit de modul în care au abordat clujenii partida.

  • Returul va avea loc joia viiitoare, pe Stadionul „Ramón Sánchez Pizjuán” din Sevilla, de la ora 22:05, liveTEXT pe GSP.ro, televizat de TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look

„Ne lipsește curajul când jucăm cu echipe mari. Nu am avut un atacant astăzi. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar era alt lot atunci când eram eu la CFR, mult mai valoros. Poate pentru că erau și alți bani atunci. Pe spanioli nu i-a avantajat deloc gazonul. Nu am jucat rău până în minutul 60. Ei nu au avut un jucător care să ne surprindă. Au avut ocazii pe fondul că ne-am retras noi.

Bine, eu nu am înțeles schimbarea cu Hoban în locul lui Păun. Acolo cred că s-a făcut o greșeală. Un rezultat foarte bun, dar puteam mai mult”, a declarat Gabi Mureșan la GSP Live. 

Mureșan a jucat la CFR între 2007 și 2013 și a câștigat 3 titluri, 3 Cupe și 2 Supercupe cu echipa clujeană.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.