Stranieri

RANGERS - BRAGA 3-2 // VIDEO+FOTO Meci SENZAȚIONAL făcut de Ianis Hagi! A marcat o „dublă” de poveste, sub ochii înlăcrimați ai tatălui său

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 februarie 2020

Ianis Hagi (21 de ani) a marcat două goluri în victoria lui Rangers, scor 3-2, împotriva portughezilor de la Braga. 

Ianis a intrat definitiv în inimile suporterilor lui Rangers. „Decarul” naționalei României a fost trimis pe teren din primul minut de Steven Gerrard și nu a dezamăgit. 

Vicecampioana Scoției a început prost partida de pe Ibrox. Fransergio a deschis scorul în minutul 11, iar Braga controla cu autoritate ostilitățile. Lucrurile nu au fost diferite nici în startul reprizei secunde. Ruiz a făcut 2-0 în minutul 59, apoi a început recitalul lui Ianis. 

Ianis Hagi, două goluri în Rangers - Braga 3-2 final

Reușita care a aprins atmosfera a venit în minutul 67. Ianis și-a făcut mingea pe piciorul stâng, a intrat în interior și a șutat la colțul scurt, în stilul olandezului Robben. Aribo, intrat după pauză, a făcut 2-2 după o gravă eroare în defensiva oaspeților, dar ultimul cuvânt avea să îi aparțină tot lui Hagi Hr. În minutul 82, sub privirile „Regelui” Hagi, aflat în tribune, Ianis Hagi a executat o lovitură liberă de la 25 de metri. Execuția a fost deviată și s-a oprit lângă stâlpul din dreapta.

Gică Hagi a fost la meci și a aplaudat euforic reușitele fiului său, fiind extrem de emoționat după golul 3:

Captură TV Telekom Sport

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.